Labacsil® Duo
Labacsil® Duo
Ak si chcete objednať akékoľvek Sano výrobky, resp. potrebujete poradiť, neváhajte kontaktovať nášho odborného Sano poradcu.
Opis
Kombinácia: baktérie mliečneho kvasenia + kyselina
Baktérie mliečneho kvasenia spôsobujú v Labacsil®Duo rýchly pokles hodnoty pH v siláži pod hodnotu 4,2. Pri tejto hodnote pH sa vyznačujú kyseliny Labacsil® Duo najvyššou účinnosťou. V siláži ničia gramnegatívne baktérie (napr. klostrídie), kvasinky a plesne a podporujú baktérie grampozitívne (napr. baktérie mliečneho kvasenia). Baktérie mliečneho kvasenia zase udržujú hodnotu pH v siláži v optimálnom rozmedzí pre maximálnu účinnosť Labacsil® Duo kyselín. Vďaka spojeniu baktérií mliečneho kvasenia a komplexu kyselín nemajú nežiaduce mikroorganizmy už žiadnu šancu.
Obsah vrecka rozpustite za miešania v 50 až 100 l vody a aplikujte pri žatve dávkovačom Sano v množstve 1 až 2 litre na 1 000 kg čerstvej siláže. Jedno balenie pre 50 ton trávy alebo 100 ton kukurice. Dbajte sa dobrý manažment siláže! Prečítajte si silážnu príručku Sano: „Biologicky-chemické silážovanie trávy a kukurice“.